miércoles, 28 de julio de 2010

Us encomano positivisme? Avui m'en sobra...!


Avui estic contenta, especialment contenta....tot i que no m'ha passat res en concret!
No, no m'ha tocat la loteria, tot i que d'alguna manera ja em considero molt afortunada.
Sovint ens queixem, ens queixem per masses coses...coses que arriben a ser futeses en comparació amb els veritables problemes que tenen moltes persones. Ho veig setmanalment!
Per tant, no tinc dret a queixar-me; tinc una feina que m'apassiona, estic bé de salut i tinc una famíla que m'estima, a part de tot això disposo d'unes comoditats i d'uns fruïts que he anat construïnt, amb esforç, temps i paciència, que em fan sentir orgullosa i satisfeta del que sóc.
D'altra banda també penso que no sóc egoïsta; la vida m'ha donat alegries ( les tristeses avui no compten) i vull que altres també en tinguin, és per això que seguiré ajudant a totes les persones que ho necessitin, sobretot si són infants, encara que només sigui amb uns somriures a la setmana i un cop de mà quan tenen deures que els costa de fer. Ells s'ho mereixen, són nens i la seva infància ha d'anar acompanyada de moltes dosis d'afecte, d'escolta i de comprensió.
Encara sóc més afortunada quan penso que puc aconseguir que els meus somnis, els reptes i les fites que em plantejo, es puguin fer realitat, les puc fer realitat. Jo puc canviar el que no m'agrada, almenys tinc dret a intentar-ho! El pensament té força, tot i que el cor també.
Fa poc vaig llegir una mena de proverbi que diu: " A l'oceà fred d'aquest món, tu nomes pots posar-hi una gota de calor. Però aquesta gota dóna la raó de ser de la teva existència. "
En definitiva crec que és això el que dóna sentit a la meva vida.
I vosaltres, heu trobat el veritable sentit de la vostra? Així ho espero...

miércoles, 21 de julio de 2010

PREGUNTES, SIMPLEMENT PREGUNTES?


Als vespres d'estiu, tard, quan el cel està ben cobert d'estels, m'agrada seure prop del jardí i tot mirant enlaire em poso a pensar. És llavors quan, amb la tranquilitat de la nit i emparada per l'obscuritat, que últimament s'ha fet amiga íntima de la solitud, em qüestiono...

Quin és el meu veritable destí? Perquè he escollit aquest camí i no un altre? Les portes que he deixat tancades a cada cruïlla del camí, què m'haurien obert? Tot el que he viscut, m'ha fet madurar, sigui bo o dolent, agradable o desagradable....i ara què? Com serà el meu futur? Com encaro el meu futur; amb por, alegria, esperança...?

Potser només és un d'aquells instants de reflexió, potser amaga cautelosament quelcom més...En aquests moments no ho puc resoldre. Potser demà, sota la protecció del meu trocet de cel i en l'embolcall que m'ofereix el silenci que m'acompanya,...potser demà, tot mirant enlaire altra vegada, hi trobaré les respostes.

viernes, 16 de julio de 2010

Le violon pleure - Frédéric Lerner

Per que mai comenci una guerra, i les que hi hagin, acabin, siguin les que siguin!

sábado, 10 de julio de 2010

Liberté - Paul Eluard

Aquest és el meu homenatge al meu país, en un dia que tothom es manifesta a favor de l'Estatut de Catalunya! Visca Catalunya!
Aujourd'hui où tot le monde se manifeste pour l'Estatut de CATALOGNE, ce poème c'est mon hommage à mon pays.

Les voyelles du poète

jueves, 1 de julio de 2010

Les vacances....

Mes amis!
Les vacances sont déjà là, j'en avais envie...temps pour lire, pour écrire, pour penser...et pour écouter un peu plus de musique!

Amics meus!
Les vacances ja són aquí, en tenia tantes ganes!...temps per llegir, escriure, pensar i escoltar una mica de música...

Marc Lavoine & Quynh Anh - J'espère